täcke

nu är det dax för täcken på alla hästar som behöver, såklart behöver inte alla detta. MItt tips är Hööks täcken, de håller bra och rellativt billiga, även Börjes täcken är superbra!

Gina

då jag har en häst förmycket, så har jag bestämmt att sälja min fina Gina, 3 år e Guido - Dammen! snäll och positiv med bra gångarter och hoppar fint! rätt hem prioriteras!
[email protected] / 0706592669

puss

en liten party bild

goddaggens

När ni läser detta, så jobbar jag för fullt! på måndagar brukar vi löshoppa, och så är fallet nu med! Ha en trevlig dag!

lite mer tips

http://www.rider-sport.se/products.asp?catid=38&artnr=35211268 lätt den bästa ridhandske jag hittat hittills!

Börjes

I och med att min sambo började rida lite smått i sommras så gjorde vi en beställning från börjes, och jag tycker grejerna har hållt superbra för att vara så billiga! Köpte ett par extra handskar på hööks som gick sönder första användningen, och det är ju inte så roligt! Därför tänkte jag berätta vad vi köpte! -ett par ridbyxor -en ställbar hjälm -ridstövlar till mig (mina andra gick sönder i dragkedjan, hade inget annat val, billiga och BRA stövlar faktist!) -shortchaps

tips

och här är vinterstövlarna!
http://webshop.borjes-tingsryd.se/servlet/us_pyra?wts.PAGE=h_ix3.htm&p=H

lite tips

hittade två par billiga stövlar på börjes, ett par vanliga och ett par vinterstövlar! Billigare model, bra tips för dem som inte rider så mycket eller som inte tycker att det är värt att släbga ut mycket pengar på just stövlar!
http://webshop.borjes-tingsryd.se/servlet/us_pyra?wts.PAGE=h_ix3.htm&p=H

RSS 2.0